Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Balas

Saya baru amik mase 33weeks. Doktor ada cakap, nak amik sekarang atau lepas bersalin. Sebab kes saya dah terlambat. Nanti 2nd dos amik mase 36weeks. Better awak amik cepat. Ada kwn yg tengah pregnant kena covid mase 31weeks, terpaksa keluarkan baby, dan dia kena masuk icu, ditidurkan. Alhamdulillah sudah sedar sekarang.