Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Balas

sy br lps ambik vaksin 1st dos 18week, mula2 cucuk xrasa pe2.. lps tu lama sikit bru terasa sakit kt tmpt cucuk,sakit ple n badan je.. dlm shari. lps tu ok.. alhamdulillah bby gerak pn ok.. mula2 sy pn was2 nak ambik vaksin tp fikir blk sy xnak ambik risiko yg lg teruk..