Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Balas

Dari tkot side effect, baik tkot dri kesan kne covid. Bila ada vaksin dpt protect dri kena simptom yg lg teruk. InsyaAllah baby pon selamat.. side effect mcm lenguh tgn, bengkak tgn, rse xlarat normal jek.. mcm kita amik apa2 injection pon akan ada side effect.. dont worry too much.. worry if u r not vaccinated yet.. saya punya xsabar tggu cukup minggu nk amik vaksin, husband keje healthcare sgt terdedah dgn risiko covid. Sebelum ni dah 3 kali kne kuarintin sebab close contact.. mommy better amik utk elakkan lg risiko.. 😘😘