Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Balas

better mommy2 semua ambik vaccine untuk lindung diri dan baby.. risiko untuk ibu mengandung lg tinggi klau kena covid ni.. anak pun boleh lahir prematured.. sy settle 2 dose vaccine minggu lepas..skrng dah 24 week.. alhamdulillah.. cuma lenguh kt tgn je.. no side effect.. mommy2 semua kena positive ambik vaccine ni.. stay safe ok..