Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

saya pon sama sebulan lepas kahwin dah ngandung..doktor kira baby dah 7 minggu..baru sebulan kahwin..die tetap kira dari awal period sebelum kahwin..saya senyap tak bagi tau sesiapa ..kalau org tanya jawab jer..tak ade org pikir lain lagi..