Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

Kite pon bunting pelamin.. Alhamdulillah sekarang dah 18 minggu.. Doakan baby kite sehat ye.. Last period priod 10.7.2020 nikah 25.7. 2020..alhamdulillah suami faham n paling teruja.. X sempat nk honeymoon baby dah ada 🀣.. Mabuk teruk pulak 2..