Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

tahniah sis bunting pelamin..tarikh dkira dr last period..jgn difikirkan tanggapan org..bersyukurlah dgn rezeki Allah beri..sy dlu bunting pelamin jgk..sama mcm sis..takut dgn tanggapan org..lupa nk bersyukur..akhirnya Allah ambil balik masa 8w..tp alhamdulillah..3bulan lepas tu Allah hadirkan rezeki tu balik..