Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Balas

Saya pun bunting pelamin, first period 20/5. Nikah 5/6 dapat tau mengadung 23/6. Jumpa doc kandungan dah 6 weeks padahal kahwin baru sebulan. Mak mertua pun pelik nape kandungan 6 minggu bukan 4 minggu? Bila terangkan pasal period baru mertua ingat balik 🤣