demam + selsema

Sy kene demam dlm 37.5 °c dan selsema so g klinik swasta die bg ubat selsema. Sy de tanye doc sy prgnant boleh ke mkan ubat selsema n die jawab boleh.. sy cnfius sgat2,ubat demam pun sy x sentuh lg.. badan makin dedor.. trbersin2 sampai trkencig menahan.. please sape2 bg info perly ke sy makan ubat 2 @ refer klinik krajaan?

2 Balas

Ya tuhan sis 😅.. boleh makan. Ubat dmam tu klau yg paracetamol baby 1 bulan pn selamat mkn. Makan sis. Kan bertmbah sakit.

5y ago

Klau mcm tu.. sis bnyakkan mndi air suam. Bg cair kahak/hingus. Snang buang. Klau doc bg mkn. Mkn ja ikut dos n wktunya.