Sy dh batuk selsema 4 hari..dh g klinik n consult doktor, doktor bg ubat batuk n selsema.. 10w..

Selamat ke ubat batuk dan selsema doktor bagi tu

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

In syaa allah selamat kalau awak mention awak preggy. Sbb doc ada pesan kalau pegi mna2 klinik nak mntak ubat pape kna mention yg kita tngah preggy. nanti doc klinik tu akan bg ubat ikut dose yg sesuai itu preggy mom ☺️

kena buat swab test jugak awak .. kes sekarang makin naik .. ibu mengandung paling ramai kena .. Sye hari 3h pergi klinik kononnya demam biasa .. 4hb saja buat test positif covid .. 5h terus ke hospital kuarantin ..

5mo ago

alhamdulillah dah keluar hospital 14h .. tapi sekarang kena sambung kuarantin sampai esok .. sebab masa duduk hospital jiran sebelah katil positif dapat tahu selepas 1hari dalam bilik yang sama 😣

TapFluencer

Hi mommy. Selagi doc tahu awak pregnant dia akan beri prescription ubat yang selamat. Masa saya pregnant pun saya ada makan ubat batuk

insha Allah.. Selamat lh tu jika awak ikut apa yg prescribed by doc. nanyakkan rehat n keep on hydrating. moga cepat sembuh

sy pakai eo R.C kalau batuk n sakit dada 🤗 risau nak makan ubat 😬 www.wasap.my/60129876070/eoyl

Post reply image

insyallah xde ape..sambil tu buat test covid..