suami dgn video porno

Sy kawin dh masuk 3tahun .. Anak nk masuk 2 skrg ..dn skrg ni pregnant 5bulan .. Mommy2 semua tolong sy apa nk buat .. Suami sy byk kali kantoi tgk porno.. Sy dh puas ckp hal ni..kecewa sgt pdhl keperluan batin dia xpnh sy tolak.. Rasa diri ni xberguna lnsung utk dia

3 Balas

Sbr sis..mm...Better sis bincng dgn husben knp dia jd mcmtu... tp tula ..Dr husben mkn luar.. mne better?? Mmg btl xbgus tgk porno..tp ada option lain ke dia ada . Kalau dia xpuas??