suami dgn video porno

Sy kawin dh masuk 3tahun .. Anak nk masuk 2 skrg ..dn skrg ni pregnant 5bulan .. Mommy2 semua tolong sy apa nk buat .. Suami sy byk kali kantoi tgk porno.. Sy dh puas ckp hal ni..kecewa sgt pdhl keperluan batin dia xpnh sy tolak.. Rasa diri ni xberguna lnsung utk dia

3 Balas

Moga Allaah permudahkan Urusan puan. Ajak suami dan Anak2 mendalami ilmi agama. Usah rasa tidak mengapa suami melihat porno. Ajak suami tinggal kan. Banyakkan berfikir tentg akhirat dan kematian. Kelazatan didunia ini sebentar sahaja. Sungguh keseronokan di syurga kekal abadiy. Moga Allaah beri petunjuk buat puan dan buka hati suami puan utk meninggalkan perbuatan tersebut.