Period sepatutnya 19-26 bulan 5 tpi smpi skrg tdk dtg . dh boleh cek upt ke atau terlalu awal ?

Sy ingin tahu

8 Balas

kalau jenis period awak regular boleh je nak check. xde mslh. guna upt yg jenis high sensitivity. boleh detect seawal 7hari sebelom awak delay. xperlu tggu sebulan pon awak

12mo ago

period sy dtg tiap bulan and cycle 35 hari wak ..

Drpd tertanya tanya, baik check je upt. faham perasaan takut kecewa etc. Tp lambat laun tahu juga

12mo ago

sy tk kecewa tpi takut sbb anak sy setahun dh .. masih awal lgi rasanyaa utk tmbh kedua . tpi dh rezeki kot kalu btul ade

boleh sis.. sebab dah delay period tu. if xberani sis tggu minggu depan baru test upt

12mo ago

baik sis sy akan cek ya

sy dah sebulan x period. igtkan pregnant..cek upt tdi 1line sja 🥹

12mo ago

sy lewt dri buln 2...time lewt 2mgu..test -ve...bila test 23/5 rito...naik +ve...hahahahahah..bby dh 15week dh skrg..tp buku pink x buka lg....

boleh je nak cek. nak dekat seminggu dah tu lewat

12mo ago

yke sis . tkyah tggu next month ?

cek Jee sis,..mana tahu ada rezeki...

12mo ago

kann tpi tulaa cek time subuh kn

boleh je cek....xde mslh...

12mo ago

baik sis hehe

boleh

12mo ago

sy cek nnti subuh ye