26/5 sepatutnya period

Patutnya today saya period tapi msh blm ada..cek upt negative pula..ada ka pernah mcm saya pnya situasi??ka awal sgt cek upt ka mmg akan period???

6 Balas

macam saya hari tu period delay sehari dari sepatutnya, pagi tu subuh saya guna urine pertama guna upt CB, naik terus 2 line..try upt yg lg tinggi sensitiviti or boleh tunggu seminggu utk lg accurate

anak 1st dlu sye chck 2hari sblom period sbb bdan rse lain mcm. yg 2nd baby, sye delay period chck hari ke 5 upt -ve and still xperiod. chck masa hari ke 10 delay tgk2 upt +ve.

tgu delay priod smgu sis..klau 26/5 tarikh priod...kebykkn upt x detac lg... sb stiap org hri subur berbeza..ad cpt ad lmbt...

Biasanya sy tunggu dekay seminggu dua minggu baru cek.. kalau negatif jugak, tunggu sampai period.. Pernah dekat sebulan baru period

Awal sangat tu sis. Tunggu delay. Kalau sampai malam ni jugak tak datang, boleh check esok pagi.

tunggu lewat seminggu or dua minggu