Hai mamy. Siapa di sini da pengalaman baby lhir lubang burit baby cuma kecik je.. Dan brt bdn x naik

Sy ingin bantuan

2 Balas

Masa anak saya lahir dulu, hosp takde tahan. Mungkin terlepas pandang. Tapi masa sy sunatkan anak girl sy dkt klinik luar, doktor tengok baby xde lubang vagina. Hanya lubang kencing shj yg ada. Kiranya lubang period tu takde masa tu, that time anak umur 3 bulan baru dpt detect. Skrg masa anak umur 2 tahun 10bulan baru lubang vagina tu terbentuk. Alhamdulillah. Kalau x dlu kecik je lubang kt bawah tu.

2y ago

ank sy vagina ada sis. tp lubang burit dia yg ada masalah. skg umur dia dh 21 hr. tp bdn dia kecik masih. mcm dia br lahir.. maka bby kuat sgt nyusu bdn. tp bdn mcm tu je. mcm tak berisi.

Maaf tiada pengalaman.. Tunggu jika ada komen pengalaman yg sama ya? Doktor ke yg bgtau lubang burit kecil dan doktor kata ia bermasalah ke? bukan ke lubang tu akan membesar sendiri jika najis nak keluar?

2y ago

ohhh... mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat