ingin tahu

ada yg pengalaman pantang belum 44 hari da mula rase mknan luar sikit²..sy bru 34 hari tp kesuntukan masa sikit nk masak lauk pantang sendiri..dgn baby yg kecik..klu mkn nasi ayam boleh ke? cuma nk tahu je..x teringin sgt cuma first time bf..sy boleh tahan lapar cuma tkut baby xcukup susu..ank firsr sy pantang cukup

1 Balas

Boleh awak. Boleh try one time at a time. Bg sy x de pantang apa2 pun sbb mcm x de beza pun pantang 1 hari selepas, 20 hari selepas, atau 44 hari selepas tu. Boleh try n error. Sy minggu ke 2 berpantang dah minum ais milo sbb gusi bengkak teruk hanya tu saja boleh telan. Baby is fine. I was fine.