Berat baby 2 bulan 14 hri

Normal x brt baby lelaki 2 bulan 14 hri 4.64 kg?klau tgk dlm apps ni pn umur mcm tu dh 5.3kg..tp baby sy bru 4.64kg..Ada x ibu2 yg anak dy mcm sy?mmg kne brt jd 5.3kg ke?sy risaula..minum susu ok je..panjang bdn n ukur lilit kpla pn ok..cuma brt je😔

2 Balas

dlm app ni cuma anggaran je. tak semestinya kena ikut pun. yg penting masa checkup, graf dia ok, ank aktif..cukup la.

6mo ago

Ok baik...lega skit sy dgr..terima ksh

if tak ok nurse sendiri yang akan bagitau. based on apps tu semua anggaran je. tak perlu betul betul ikut tepat