?

sy hmpir 10thun xdiberi rzeki mngndung.. tpi skrg alhmdulillah bby dh 22week.. sy rsa mcm mngndung ank sulong je..bnyk bnda dh sy lupa.. tkt pun ad.. lg 17week bby nk kluwa,,brg2 bby,,ap pun xde...sy mmg xready lg?..tambah2 pulak hari2 stress.. suami xde msa lgsung untuk sy.. smpai sy rsa sia2 je sy mngndung,,dia xhrgai dan xrsa hppy pun???..hari2 sy ngis..emosi mmg teruk sngt2 skrg ni.. ap prlu sy buat?? adkah akn mnjejas kn kesihatan bby sy??

1 Balas

Kuat kan hati kuat kn diri ye sis..buat masa ni sis fikir bby n diri sis dulu..sian bby tu..sis pn jgn byk fikir ye..moga sis kuat n dprmudhkn urusan..