Perut keras

assalamualaikum salam sejhtera mmy2 semua.. nk tumpng tnya.. ad x yg mcm sy kadang perut mengeras.. rsa bby la kot.. skrg bru 23w.. tpi xde rsa skit pun.. mngeras sllu pgi2.. xlebih dri 5minit la.. tpi skrg ni duduk2 kt opis pun pndai keras msa sy pegang2 perut.. kdng mcm risau tpi msa g klinik nurse xde ckp apa.. hehe.. ad x yg mcm sy juga?😅#firstmom #firstbaby

1 Balas

saya pun selalu mengeras perut , tapi sy xde alahan n baby selaku kick haha , setakat ni semua normal 😊

8mo ago

hehe in sha Allah aminnn ❤️❤️❤️❤️