geram kat anak sulong

Assalamualaikum smua sy dh ad anak 2 sisulung umur 3.9bulan Dan anak kedua umur 6bln sy xtau mcm dh xde ksih syg sy kt anak sulong sy enth sbb suami sy curang msa sy pregnant, sy mcm xbrpa suka kt anak slong sy ,sy dh cuba untuk baikยฒkan dia peluk dia tpi bila sy dh mrh rsa syg sy mcm xde,ap yg prlu sy buat? Tlong sy,sy tkut kelak anak sy bncikan sya

1 Balas

Banyakkan istighfar siss..anak tu tak bersalah.. Yg bersalah bapaknya.. Kesian anak tu.. Takut nanti sampai besar dia ingat apa yg sis buat dkt dia.. Fikir lah, sis yg kandungkan dia susah payah, yg melahirkan dia.. Ingat kenangan yg baik sis, jgn igt yg buruk.. Yg buruk tu semua dtg dari diri kite dan pasangan.. Anak tu semua yg baik baik je..