Zincofer ke Maltofer

Sy hb low. Dr bg Zincofer. Xngam, tukar obimin. Masih x boleh. Pening muntah. Tukar iberet. Juga xok. Last beli maltofer. Harap2 hb naik. Jumaat ni appointment di klinik. Ada ibu2 kat sini pernah try maltofer?

15 Balas

Last pregnancy makan zincofer, hb sangat cantik. Previously makan obimin, hb xdela secantik macam makan zincofer. Pregnancy kali ni baru amek folic asid sbb belum bukak buku lagi.

4y ago

Utk sy zincofer lebih baik. Obimin sy consume masa first pregnancy, misi selalu komen darah rendah. Zincofer masa second pregnancy, Alhamdulillah smpi bersalin.