Nak cepat kan proses keguguran

Sy hamil 9w...ari ni pg scan utk cnfirm kn sama ada janin sy mnjadi atau x sbb 2 mggu lps pg scan doc ckp hnya ada kantung shaja...td pg bru cnfirm doc ckp bby x mnjadi..tp skrg drah kluar skit2 je tu pn lps sy lap dgn kain bru ada cecair coklat tu lkat pd kain...soalan sy mcm mn sy nk buat,atau mknan apa yg prlu sy mkn utk cpt kan drah tu kluar semua??

16 Balas

mcm saya dulu mak mertua ikhtiar bagi minum air rebusan sireh. sebelum minum tu sakit perut sangat2. lepas minum terus tak rasa sakit.. atas izin Nya jugak la kot..lagi satu saya banyak kan berjalan.. pastu dia keluar sendiri.. semoga dipermudahkan urusan ya sis 😊