1st Baby Experience ?

Hi... Sy hamil 30 minggu 1st baby .. Sapa ada pengalaman hamil 30 minggu... Ada rasa pedih ulu hati tak.. Mcm gas kluar je dr leher... ? Ada cara ke nak redahkan atau hilang pedih ulu hati tu?

2 Balas

Sometimes Ada dulu.tp don't worried.its normal.cuma u kena selalu reliks Kan diri, jgn stress, duduk sekejap bila Tetiba Rasa sesak tarik nafas dalam2 melalui hidung hembus melalui mulut, main buah2 an

mnum.Gaviscon boleh...Mmng mcm tu sb makin bby besar makin mnyempitkan saluran ktw