GDM ON DC/

sy gdm on dc, bsp so far ok.xpenah lebih 5.3.. skg bru 20weeks.. td doc kk ad ckp.. Kalau sy xbersalin ikot due date, sy kena paksa bersalin sblm tarikh due date.. Dgr kata paksa bersalin ni sakit hmm.takot rse huhu

2 Balas

nurse yg attend sy guna perkataan surat jemputan masuk wad 😅 Manis perkataannya. Doc guna perkataan IOL sama je penerangannya utk kita dipaksa bersalin awal. 😁

Saya pon gdm on dc ...redho je ni .. semoga allah permudahkan urusan kita semua