Ibu gdm on dc

Saya due date 8/12/22 ni ,,bila agak nya doktor bagi tarikh serah diri ,, #seriusnanya #firstmom #firstbaby

16 Balas

biasenye gdm on dc x serah diri kn.gdm on pil or insulin je serah diri week ke 38.klo brul sis kena serah diri lwt sgt dh ni klau doc blum bg date.cam sy due 17.1 tp 5.12 jmpe o&g tuk tentukan date serah diri sbb gdm on pil n insulin.

saya DC gak .. on due date la .. sye due date 18/10/2022 .. tarikh tu gak bersalin ..normal tk lepas 6cm je bukak ..pastu trus E.czer .. 🥺 .. alhamdullilah lg 2 ari abes pantang ..

1y ago

tu la.. alhamdulilah

sya gdm on dc jgk.. tpi sya dh bersalin bln 10 hritu..serah diri tarikh due date kita.. klau jln msih x bukak mybe diaorg akn induce sbb bila lebih tarikh diaorg takut ank besar..

Ya Allah.. risaunya bila dengar "Serah diri ni"... walau pun due saya lama lagi.. 😅😅

sy due 6/12, 5/12 dah kne serah diri..gdm on dc.skran dh 39w.blum ad tanda2 nk bsalin lg..

Saya gdm on dc. Due date 11/12/22. Serah diri on 39 weeks 5/12/22. Induce 6/12/22.

Say due 10/12 tapi 9/12 kena jumpa doc. Kena serah diri ke cmtu

1y ago

gdm risk baby bsar pon ye jgk.kdg2 klau doc scan baby agk besar mgkin kena bsalin awl.nnti doc decide mne yg pling minimum risk tuk ibu n baby.gdm ni byk kesan x elok pd ibu n baby klau x cntrol

xyah serah diri.. sy gdm on insulin serah diri 38 weeks

sya due 3/12 ni lepas scan 40w nnty doc bg tarikh serah dri

1y ago

samalah due kita 3.12 ...1.12 Kene gi scan doktor nak bg tarikh serah diri

Sy gdm on dc di suruh serah diri sehari sebelum due