4 week

Sy first pregnant.. nak tahu la jgk di awal kehamilan ape yg di alami... sy xde muntah2 lagi setakat ni, sakit belakang pun xde sgt.. memg gini ke awal2?

3 Balas

Awal lg... Sy start 5 weeks ke atas alahan teruk smpai skrg. Tp ada jgak mummy yg mmg jenis xde alahan masa pregnant. Atas org jgak... Cuma awal2 ni kena byk rehat... Jgn buat keje berat2. Xde alahan xbermakna ada mslh.. Ok je.

4y ago

Ok2..tkut jgk

Awal lagi tu sis. Dulu saya start 6 weeks baru datang morning sickness bagai semua tuu.. 😂

Awl lg tu..