Mengadu alahan mengandung

Bnyk baca ibu2 ngadu xtahan alahan.. sama jgk sy masa 1st pregnancy alahan teruk.. tp masa ngndung no 2 alahan xde.. scan2 kantung kosong.. ni ngndung kali ke 3 sama jgk kantung still kosong and alahan xde jgk.. memg btl ada yg xde alahan bby still ada.. utk sy sy rasa klau xde alahan memg btl xde bby🥲 bila tgk org ngadu alahan kita fhm tp dlm masa yg sama rasa untungnya bila alahan kita tau ada bby dlm perut🥲🥲🥲

1 Balas

jangan sedih2 tau awak. Insya-Allah akan diberikan yang lebih baik. percaya pada rezeki.