keguguran

Sy dsahkan keguguran sbb baby dlm kandungan xda jantung..sy nk tanya ada tak ibu2 dsini punya pgalaman klu bby xkluar dr masa yg dtetapkan doc nk masukan ubat dr bawah utk guguran baby..ada tak ibu2 pnya pgalaman ttg tu..sakit tak? Sbb sy ada dgr klu nk cuci tu kena bius tp ni doc ckp cuma masukan ubat saja..

16 Balas

Saya last year prgnant 5buln. Baby xda jantung. So kena induce.. Sakit contraction.. Air ketuban pecah...lpas 2 kuar baby. Last skali..tembuni dia kecik sgt.. Kena celuk jgk la.. Saya tahan jgk la.. Smpi menitis air mata.... Puan kena kuat kn smgat . Xpyh fkir sgt. Doa spya d permudah kn sgala ny. Usap perut 2 ..spya baby senang kuar yea

5y ago

Yeke.. Huhu.. 10 mgu pn dh skit lgpula 6 bln kan.. Ok la.. Moga Allah mudahkan urusan sya arini n esok.. Amin... Tq awk, ❤️