Semalam sy scan dgn masuk kamera dekat bawah ..sbb jantung baby dgn janin still x nampak lg

Kandungan baru 7weeks 6hari ..tp doc klafikasi sy keguguran tp tandas keguguran xda lg ..pendarah semua tu

2 Balas

mcm sy dlu 11 weeks br dpt tgk ada heart beat.. nk2 bby baru build dan halus sgt sush nk nmpk kekdg ada doc xpndai tgk ..nk kena zoom btul2..kalau dkt hsptl@kk ultrasound jnis dh lm mmg sush nk trace..mcm sy dlu doc smpai suruh admit kata kandungan tak jd suh sy admit nk buat prosuder .tp sy jnis degil😅sy try tggu smpai 11 week dan refer pd doc lain .tgk2 Alhamdulillah rzki sy..kalau x sy mnyesal tak sudah kut sbb gugurkan bby ikut saranan doc nila anak sy ada sorang dan skrng alhamdulilah tahun ni umur dia nk msuk 5 tahun...puan just continue je mkn acid folic.. in shaa Allah jika di izinkn oleh Allah dan mmg rezki puan psti akan Allah pemudahkan..mg dpmudahkan segalanya aamiin

harap mcm tu la sbb xda tanda² pn keguguran atau janin x menjadi ... tu yg percaya baby masih ad kt dlm tu cuma x nmpk lg ...tq shbt atas perkongsian