keguguran

Sy dsahkan keguguran sbb baby dlm kandungan xda jantung..sy nk tanya ada tak ibu2 dsini punya pgalaman klu bby xkluar dr masa yg dtetapkan doc nk masukan ubat dr bawah utk guguran baby..ada tak ibu2 pnya pgalaman ttg tu..sakit tak? Sbb sy ada dgr klu nk cuci tu kena bius tp ni doc ckp cuma masukan ubat saja..

16 Balas

Sy dlu kluar sdri, sy amalkn tips2 drpd org tua.. Tp xtau brksan x utk sis, sbb kalau sy, janin kluar sdri.. Sy kgguran 6 weeks

5y ago

Haah sis