sy nk bertanya

Sy dh mengandung 8minggu anak yg first tapi doc ckp xnmpk kantung lagi..?adakah sy mengandung luar rahim?sy semakin stress ape perlu sy buat

7 Balas

Sy pon masa scan 8weeks xnmpk..pergi hospital scan transvaginal terus nmpk siap nmpk degupan jantung lg..

Mungkin kecik lagi sebab saya 8 minggu pun transvaginal scan baru nampak

Awak kene pergi hospital check. Perlu jumpa doktor pakar puan.

Sis try pi swasta cek i/Allah ade tu doa bnyk2 sis

Jdi apa yg dktr ckp...apa result yer

Pg hsptal swasta buat scan transvaginal.. cnfirm nmpak klu ada..

Insha'ALLAH sis moga2 semuanya xde ape..selalu berdoa😊