ectopic

Hi mommies, sy baru disahkan hamil 4minggu tp doktor bg tahu sy suspect mengandung luar rahim sbb xnmpk kantung masa scan.. apa patut sy lakukan?

2 Balas

4 minggu tu kecik sgt sis scan memg xnampk try scan lg nt sb sy pun mcm tu hari tu Dr ckp xnmpk suapect gandung luar rahim,, scan lg minggu ke 8 da nampak terus bukak buku pink,,,.

kecik lg 4 minggu. saya dulu x nmpak juga doktor suspect molar pregnancy. repeat scan lps 2 minggu baru nmpak jantung baby berdenyut. tp scan dari bawah