Pertama hamil

Salam semua sy nk bertanya sy baru Lepas buat scan untuk 6minggu syukur denyutan Nadi DH Ada tp dok Ada ckp kedudukan baby hujung Rahim,tapi dok tkt yg sy megandung luar Rahim disbb kn sy skt pingang sepjng sy Hamil sy risau sgt2 sbb nie first baby..boleh Bantu sy Dr lihat pic nie adakah normal atau sebalik nya..#firstmom

Pertama hamil
1 Balas

cuba sis tunggu lagi 2 minggu refer klinik lain pulak. kalau doc ckp yg sama mintak doc prepare surat refer hospital. hospital bole cek details. darah pun mereka akan ambil utk tgok tahap hcg. kalau confirm luar rahim da kena operate. dlm masa tunggu 2 mnggu if ada bleeding atau sakit hujung bahu atau sakit2 yg ada simtom luar rahim refer teros ke hospital ya. bahaya kandungan luar rahim ni.kalau tknk tggu 2 mnggu bawak je scan tu terus pegi hospital tunjuk ya. nanti doc akan cek

2y ago

syukur bby Dalam Rahim