Sy prgnt 2 bln. Ank no 1 msh nak bf.bgi botol susu xnak pula.. korang ada tak pengalaman mcm ni??

Sy dah sebulan lebih xdatang haid.. skli chek. Sy pregnt. Anak no 1 br setahun 7bulan.. msh bf. sebelum ni dah mcm2 try bgi susu botol tpi xnak juga.. sy risau bby dalm perut jee. Korang ada tak pengalaman bgini??cuba share mna tau membantu. Terima kasih

1 Balas

mcm pengalaman sy . sy langsung tak lynkn dia nk susu bdn . sy suap kn juga susu formula n pujuk² die . lama² die lapar susu, die minum jugak akhirnye . tp susu tu sy tak buang . sy simpan je dlm peti supaya tak basi .