Baby sebulan lebih xnak botol susu. Dah try mcm2 botol tetap xnak.. ada tak yg tahu nak buat mcm mna

Baby xnak minum susu botol

8 Balas

baby dah boleh terima botol Susu belum sis? Cuba try beli puting pupici dekat shopee, murah pun murah.. baby sy taknak puting lain, tapi yg pupici ni dia ok.. boleh la try sis..

try lgi. lama2 dia okay tu. bby saya pon mcm tu. puting close to nature tu yg ori tau sbb lembut. kalau beli yg local puting keras tak mcm yg dari official store

Baby bees ok mcm nipple.. bg bila baby da betul2 lapar. Kalau anak sy, time dia bru nk start lapar dia x layan botol susu. Bila da nanges bru dia boleh minum..

rasanya masalah bb tu dia xmo puting botol tu sis tryla puting2 yg seakan mcm nipple mummy....

dh try tommee tippee close to nature x? bby saya suke ni dari avent.

4mo ago

dah try tommee tippee tpi sikit2 ja mnum.. jarang sekali nak minum pun.. botol lain langsung xnak

tukar puting pigeon or tumetieep

Cuba try botol susu brand Avent