My precious princess

Sy dah melahirkan anak sulung perempuan saya pada 24/12/2019. Malangnya, anak sy hanya dapat bertahan hingga 7 jam lebih disebabkan paru2 tak matang lagi nak cope oksigen. Doakan sy tabah menghadapi semuanya ini. Terasa sangat menyakitkan. Kandungan masuk 7bulan. Bila tengok orang lain dgn anak2, sy akan terus menangis. Saya salahkan diri saya sbb x jaga betul2. Anak ku sayang, mommy rindu sangay dgn sayang... Beri mommy kekuatan ya

2 Balas

Salam takziah ye dear...sabar la..moga ade Allah hadirkan pengganti utk ank syurga awk scpt mungkin aamiin

Salam takziah sis . Be strong ya