Emosi ibu ibu

Salam, ada tak mcm sy? Sejak jd ibu ni tak tahu kenapa selalu rasa sebak. Tgk anak pun rasa sebak. Kadang tu rasa takut kehilangan, terlalu sayang. Sampai menangis sorg2 bila rasa sebak tu dtg. Lg2 suami dh start keje, sy berpantang di kg. Lg terasa bila suami takda disisi, slalu dk bjaga malam dgn dia jaga ank. #anak9hari #firstmom

2 Balas

kalau boleh elak duk sorang diri okay. haritu i pun jadi macam ni, tetiba menangis sorang sorang, sedih takut kehilangan semua. jangan layan sangat okay.

ibu berpantang ni emosi tak berapa stabil lagi. itu normal. if ibu ada masalah, atau perlukan me time, ibu jangan pendam sorang sorang.