Durian

Sy dah makan durian 6 ulas hari ni. Takpa ka? Sebelum mkn tadi, sy dah tnya kawan doktor dia ckp ok ja, tapi tadi makcik2 semua marah. Skrg rasa serba salah sangat2.

2 Balas

Sy makan 7 ulas. Doc kata boleh. X effect baby pun. Cuma badan kita tahan tau tak je. Alhamdulillah badan ok lepas makan sampai skrg. Cek doc pun. Doc kata baby ok,sihat :)

Boleh sis, xde mslh if sis xde alahan dgn durian.. cuma jgn mkn byk sgt, durian tggi gula