Boleh makan durian ke?

Hye, nk tnya..Week 6 ni blh mkn durian ke? Sy dh mkn 4,5 ulas tdi..ad effect pape ke? #firstmom #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

masa preggy 3rd week sy xtau sy pregnant. ade satu hari tu sy balun durian mmg mcm org mengidam. alhamdulillah tak jadi ape² 😅 tp doc da ckp makan kena berpada² 🤗

Sy ada tanya doktor, doktor bagitau, bole makan durian tapi hanya sedikit sahaja, tak boleh banyak. Dlm 2 ulas mcm tu dah kira memadai

2y ago

oke awk...terima kasih ats maklumat

Durian mmg ada khasiat untuk kandungan.. try google.. cuma jgan berlebihan.. saya 5w pun amik je 3-4 ulas mkan..

2y ago

Kalau ada gdm mmg tak galakkan mkan.. sbab durian gula tinggi

tgok atas ketahanan badan seseorg jgk.. inshaAllah doa baik² minum air msk bnyk

2y ago

Baik Atikah..thanks utk perkongsian