Nak tanya?

Sy dah lewat 5wk4day..dah wt upt tp -ve ..sy rse skng ni pening n kdng2 mcm ada cramp d bhgian tengah bawah pusat tu.. sblm ni sy pernah pregy tp gugur msa 13wk. Skng dah leps la 3 bln,, ni tengah tunggu next period pulaa.. korang ada pndpt x bab ni.. tq ☺️

1 Balas

Boleh ke klinik untuk scan untuk confirmation . Lagi cepat tahu lagi bagus boleh ambil next step sebagai langkah berjaga jaga . Kalau tak pregnant pun boleh ambil ubat turun darah and boleh ttc lagi untuk next ovulation day

5y ago

Tq sis..