Bulan lepas sy lewat period 10d, upt -ve, ada tanda2 mcm hamil. Tp tak lama sy period.

Bulan ni lewat 5d, upt -ve, kerap sakit kepala & mual tanpa muntah. Pernah gugur bulan 2/2022. Adakah ini normal bagi org yg pernah gugur? Hormon tak stabil ke? Sy stress sgt tiap kali nk datang period jd mcm ni

1 Balas

jgn stress..makin awk stress makin terganggu kitaran haid... klau dh mcm tu dh bmksd kitaran haid tak normal sbb terganggu..perbanyakkan mnum air putih..relaxkan minda dan buat bnda lain spya tak stress .. bleh je jmpa dkat klinik swasta utk mnta pendapat..nnti dktr pndai bagi ubat utk buat haid normal smula..yg penting jgn stress