Mohon pencerahan

Nak tnya.. Sy dh lewat period 2bulan.. Mse sbulan lbih lewat tu dh try bt utp 2X... Still -ve... Skrg x rse nk cek.. Sbb tkut kecewa... Sblum2 ni ada juga lewat.. Priod sy lps kwen x tentu... Tp slalu klau lewat x de rse apa pun... Tp kli ni sjk 3@4 hri lps.. Perut sy belah kiri bhgian bawah tu kjp2 dtg rse sakit... Sakit dia x la mcm kita sengugut.. Dia lbih ringn skit dri sgugut. Dtg singgah kjp2..apa ptut sy bt ye.. Try test utp lg or prgi scan trus..

1 Balas

Better puan ke klinik. Kalau di klinik nanti, puan terangkan simptom yg puan alami kpd doktor. Saya yakin yg doktor akan terus scan memandangkan puan dah lewat period 2 bulan. Semoga dipermudahkan urusan ye puan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers