darah perut ikan

sy dah keguguran kandungan 6 week (gugur dirumah dan keluar janin yg msh dlm kantung) dan suami dh tanam sblm pegi hospital .. Sampai hospital suami tunjuk gambar yg dh diambil utk tnjuk pd doktor, dan dktor tu tnye ada tak keluar darah mcm isi perut ikan.. Sy keliru isi darah perut ikan tu apa sbnrnya.. Sb janin kan dh keluar tp masih dlm kantung. Sy bgtahu mcm tu.. Apa isi perut ikan tu.???

1 Balas

mgkin wrna darah tu gelap dan bgumpal mcm isi perut ikan tu, bila dtarik isi perut ikan semua keluar skli