Pengalaman gugur?

Siapa ade pengalaman gugur? Nak tanya dah bleeding dengan sakit contraction dah masuk 2 hari dah tp kantung masi tak keluar. Semalam scan masi ade lagi kantung. Bila kantung akan keluar ye? Sakit sngat perut ni mcm nak terberanak😭😭😭 Doctor kata kalau keluar mcm isi ikan bawa dtng hospital. Tp so far xde lagi keluar. Keluar darah dengan blood clots je. Perut pun sakit sngat ni. #firstbaby #pregnancy #firstmom

3 Balas

Mcm saya dulu.sakit perut mcm senggugut petang jumaat,sabtu petang sakit gilaaaa contraction sampai nangis pegang2 husband.pergi toilet before nk g tandas,kantung jatuh.bawak terus g hospital.

2y ago

Salam sis bawa g hospital kantung tu then hospital buat apaa ya ?

confirm ke gugur? knpe doc ckp gugur? sbb bleeding? or sbb kantung x jadi? kalau dh lama sgt selalu doc suruh cuci or bgi ubt.

2y ago

Dah gugur dah sis baru je.. pg hospital masuk muncung itik nmpak kantung kat pintu rahim dah.

Sis cuba beli jamu utk pelancaran darah n beli air nenas

2y ago

Dah gugur dah smlam sis.. complete misscarriage takyah cuci dah.