Salam.. smlm sy akan mkn ikan bakar letak daun kesum. Patu pagi ni perut memulas n kuar mcm darah skit . Normal ke tu?? Kandungan baru 5 week, 1st baby

Salam.. smlm sy ada mkn ikan bakar letak daun kesum. Patu pagi ni perut memulas n kuar mcm darah skit dlm 3 titik . Normal ke tu?? Kandungan baru 5 week, 1st baby

2 Balas

dh keluar darah tu p la klinik or hospital kita tatau apa jadi, tade sebab kait dgn makanan pun kandungan anytime boleh berisiko juga, nak kata janin ta jadi ke apa ke kita tatau sebab tu doc pesan ada keluar darah ja ta payah lengahkan ke hospital, di sana mereka boleh check keadaan kita

Btter cpt g Spital sis.. Kdg2 risiko ni bkn dtg dri mknan kita, kalo sis tlalu byk gerak n uat kerja pun ley jd cmtu.. Lg pun bru lg tu.