mengandung ke x ye

Sy dah kawin hmpir 8tahun,blm pernah mngandung sbb period xstabil..tahun nie alhmdulillah period dtg blik,tu pon lps berjaya turunkn sikit berat..tp period xdtg since bln puase..seminggu nie mmg bdn xsedap,mcm berangin pon ade,loya mcm nk munth tgok ape2 mknn..pgi td saje test upt n naik mcm nie..sy xnk mgharap sgt..ermmm..doakn ada rezeki utk sy ye..in sha Allah..Aamiin

mengandung ke x ye
168 Balas

Insha Allah ada rezeki tu.. Sy dulu 1st baby..cek keluar double line, 1 line kabur2 mcm tu..tanda2 pregnant tu ade da..pening2 muntah2..tp x pasti sy cek lg..nk pastikn betul ke x pregnant..alhamdulillah, betul.. Cuba sis cek lg..dan tanya pd kenalan rapat apa tanda2nya..semoga ada rezeki utk sis..insha Allah

tahniah sis... sme mcm sy try amal kan mknan shat n trun kn berat bdn x lme after 3bulan mcm tu dh ada rezeki... sy pon mula2 x pcye smpai dh scan bru nmpk kantung jea pon msh x pcye sy pregnant... tp alhamdulillah skunk dh 12w... jge kshtan n jgn wt kje berat2 yea... lme menungu kan hrap sis n baby shat... ❤

5y ago

Alhamdulillah..sama la mcm sy sis..3 hari berturut2 cek upt sbb tkut salah..bwk p klinik,scan,nmpk jntg anak bru percaya ade janin dlm rahim sy..Ya Allah,tuhan je yg taw perasaan sy mase tu..same2 lah kita jage amanah Allah nie ye..tahniah utk awk jgk ye🥰🥰🥰

InsyaAllah pregnant . Sy pun awal2 takut nak mengharap bile tgk 2line tu . Lps scan tengok ada baru rasa gembira . Alhamdulillah selepas 4tahun menanti, sy n asben diberi rezeki dalam bulan Ramadhan haritu . Tahniah untuk awak n asben juga. Jaga diri bebaik yee sister, jangan lasak2 n buat keje berat2 ❤️

5y ago

Alhamdulillah..betul tu..sy cek upt 3hari berturut2 tp still xcaye..bila g klinik,scan nmpk jantung anak mase tu bru percaya yg sy mengandung..Allahuakbar..macam2 perasaan mase tu..in sha Allah,akn sy jage amanah Allah ini sebaik mgkin..terima kasih ya🥰🥰

alhamdulillah tahniah sis... emg ada dh tuh... sy pon mse test mcm nie jgk... sme lah kte pas sy trun kn berat bdn mkn mknan healty n rajin detox period sy teratur smpai sy x sdr sy pregnant... sy hampir 3 tahun bru dpt. . tp sis lg lme take care yea... jge kndungan baik2...

Alhamdulillah..sy sah mengandung..dah 10mggu..td p cek trus dktr suh wat buku sbb de prob sket..alhamdulillah..rezeki dri Allah utk sy..semoga ada rezeki utk yg masih menanti..Aamiin

5y ago

Betul2..in sha Allah..semoga dipermudahkan segalanya..Aamiin😊

G klnk sis..rsenye mngndg ni...sme ngn sy 8thn usia prkhwnn..3kli brslin tp yg slmt sorg je.lg 2 umr xpnjg..lps 8thn br dpt yg ke 3...i2pn ats prtlgn hsptl...now tgh prngt no 4...doakn sy slmt ke hjgnye

Semoga ada rezeki puan dan suami. Saya pun menunggu 7 tahun. Masa check UPT lagi kabur dari ni. Tapi alhamdulillah rezeki kami tahun ke 8 ni. Nanti boleh lah puan ke klinik untuk pengesahan. ☺️

5y ago

Terima kasih Allah🥰

Pregnant ni... Alhamdulillah rezeki allah...sy pon selepas penantian 8 taon ..allah kurniakan zuriat utk kami suami istri... Selepas 2 thun kami ambil anak angkat...

5y ago

Alhamdulillah..Allah akan beri pada masa yg tepat..alhamdulillah sy diberi nikmat macam sis jgk..🙂🥰

Alhamdulillah pahm sgt perasaan xnak mengharap tu tpi dalam hati Tuhan jelaa tahu betapa gembiranyaaa kann sis. Tahniahhh 😘😘😘 take care

tahniah... sy pn dah 4 thn menanti. x penah mengndung. bru2 ni Allah bg rezeki kt sy.. skg dah 10 minggu.. syukur sgt 😍