Nk minta share pengalaman ckit?

Hai semua...Sy nk tnya ckit.. Sy last period 4.2..Smpai skrg msih lg blm period...Last check up hri tu pn doc scan xde nmpk ape2...Urine pn -ve...So sy nk tnye pngalaman mumy2 dlm nie...Prnh ke trjadi mcm nie kt mumy2 smua...Sy dh ttc 2 thun lbh n brharap sgt thun nie ada rezeki sy untuk pregy blik stelah keguguran bln 5 thun lps... Tq admin?

1 Balas

Pernah pergi mengurut??cari bidan yg betul2 bidan utk urut dlu..sebab takut peranakan kite jatuh..sebab prnah gugur kan...

6y ago

Pernh dh....Last urut naikkn peranakn bln 1 hri tu