preggy ke tidak ye ,

hi ibu² semua , bole pinjam kan mata sekejap , sye nk tnye , adakah nie double line ke tidak ye , sbb sye nie tk dtg period hampir 2thn , dan bln lps sye period utk pertama kali setelah sekian lama, sepatotnye awal bln nie sye period tp tidak period , then sye cube tgu dlm 4-5 hari mcm tu bru sye try upt tp hasil nye negetif , so pagi tdi sye tergerak hati nk cek upt , tp hasil nye mcm dlm gambar nie🙂 so sye tk sure nmpak ke tk , sama ade preggy ke tidak

preggy ke tidak ye ,
1 Balas

maaf sis, tapi sy nampak 1 line je. selama awak tak period tu, ada consult dengan doktor ke?