Keluar darah berketul

Boley saya tau x ini darah apa? Sapa pernah keluar ketulan mcm nie? Sepatotnye sy dtg period 10/3..tapi x dtg..sy check upt, negatif. Lepas tue sy x check upt dah and langsung x dtg period. Tapi 8/4 baru nie, saya keluar darah tp beketul. So, sy assume, tue period. And last period on 13/4. Tapi hari nie (15/4), keluar darah mcm nie. Sape ade pengalaman mcm nie? Adakah nie lebihan darah period or sy sebenarnye keguguran?

Keluar darah berketul
3 Balas

Ni macam lebihan darah period je sis, kalau keguguran berketul macam daging sis

nmpk mcm blood clot je ni, kalau keguguran dia akan nmpak mcm isi ikan

Check upt sis..