gender baby..

sy dah ade 4 boy dan skrg peknen dpt girl..alhamdulillah berkat doa tiap hr serta doa dr kwn2..rase happy tu mmg x terkata..walaupun pd dasarnye sy x kisah pun pasal gender ni..asalkn lahir sihat cukup la..tp bila kita dpt ape yg dihajatkn,allah makbulkn,rase syukur sgt2..mcm mne ngan mummy2 sume,dah tau gender baby??

11 Balas

tahniah sis😍🥰🥰anak prtma Sya boy..skrg Sya mngandung anak ke2 dah 30week..dari awal kuat sngt hati kata girl..skli scan msa 28week Dr kata boy☺️klu org tnya Sya jwp CM ni je "apa2 jela yg pnting sihat dan tda kurg apa pun saat lahir nnti"tpi tipulah🤣sbnarnya walau pun Dr kata boy..Sya MSI mengharap girl..doakan ye smoga kluar nnti girl..🤣🤣mak pun nk ada kawan tau bkn dady je..hehheh🤭

Tahniah sis ❤️ sy dh 9buln xtau gnder bby lgi 🥺 doakn sy dpt bby grl , sbb mak mntua sy tak suka sy tp dia xde cucu pmpuan sy hrp sngt bby sy pmpuan biarlah sy d bnci jngn ank sy , sbb mak mntua nk sngt cucu pmpuan 😭 dia pun dh ckp klau lelaki dia xnk sy tnjuk muka kt dia huhuhu Spe2 yg baca ni tlg doakn sy ye 🥺

11mo ago

allahuakbar...sedih sy dgar citer sis..ape pun sis,smoga urusan sis diprmudahkn..tiap ank ade rezkinye..mgkin kali ini allah tunaikn ape yg sis hajatkn..

Alhamdulillah sis.. Sy first preg. Dn mmg mnghrpkn bby girl supaya beso nt ad kwn mekap2 and ootd 🤣🤭. Dpt boy pn sbnrnya x kesahh,hnya brhajat 🤭

Alhamdulillah...gembiranye awk... Sy pn ada 4 hero skrg... Berharap jga y no 5 ni girl...tp masih bru lg...doakan sy jgk dpt bby girl y ni huhuhu...

11mo ago

insyaallah...sis pun nnt dpt girl..

Saya isnin minggu depan baru nak scan gender.. harap girl juga🤭🤭sebab suka tgk baby girl je.. tapi kalau dapat boy pun Alhamdulillah..

alhamdulillah. anak sulung girl. minggu lepas scan baby no 2, boy. syukur sangat yg paling happy mesti la ayah nya😄

kalau kita bakal ibu2 dpt tau pregnant hati kuat kata girl boleh jdi ke baby dlm perut kita tu girl 😅🤣

Belum cek sbb xsmpai lgi 15w++ tp rasa mcm xnk tau..biar tertanya² nervous pun ada...😬

sis jarak berpa tahun yg ank boy tu hhehe best lah ank dh 4 ..smua normal ke ..

11mo ago

bsr dh anak sis ..

Alhamdulillah, rezeki ☺️